کلوچه ها رو برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر بذارین.

مواد لازم برای پخت کلوچه:

۲ فنجان آرد همه کاره یا آرد مخصوص کیک
نصف فنجان شکر سفید
مقدار خیلی کمی نمک
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ عدد تخم مرغ
۵۰۰ گرم کره بدون نمک (به تکه های کوچکتر خرد بشه)

مواد لازم برای تزیین (میتونین هر کدوم که خواستین رو برای روی کلوچه انتخاب کنین):

شکر رنگی
آجیل (مثل گردو و …)
طعم دهنده
رویه خامه ای کیک و شیرینی
پودر شکر

کلوچه

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنین. آرد، شکر و نمک رو توی یه کاسه بزرگ مخلوط کرده و بعد عصاره وانیل رو اضافه کنین. حالا تخم مرغ رو شکسته و درست وسط کاسه بریزین و همراه با تکه های کره خوب مخلوط کنین. میتونین با دستهاتون این مخلوط رو هم بزنین. البته یادتون باشه که خیلی ورز ندین وگرنه کلوچه هاتون سفت میشن. ما فقط میخوایم همه چیز ترکیب شده و منسجم بشن.

در مرحله بعد شما به یه کوکی پرس (cookie press) نیاز دارین تا این کلوچه ها رو درست کنین. قالبی که دوست دارین رو انتخاب کرده و بعد کوکی پرس رو با خمیر پر کنین. حالا خمیر رو روی یه کاغذ مخصوص پخت قالب بزنین. یادتون باشه که این کار زیاد هم راحت نیست، پس اگه خرابکاری شد زیاد هم سخت نگیرین، فقط اونایی که خوب نشدن رو به کوکی پرس برگردونده و دوباره قالب بزنین.

کلوچه ها رو برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر بذارین. فراموش نکنین که تزیین روی کلوچه رو از قبل انتخاب کرده باشین، چون باید خیلی سریع بعد از بیرون اوردن اونا از فر تزیینشون کنین. ما شکر رنگی و تکه های گردو رو بهتون پیشنهاد میکنیم.

بعد از ریختن شکر و گردو روی کلوچه اجازه بدین که ۵ دقیقه سرد بشن بعد اونا رو روی توری فلزی قرار بدین تا کاملا سرد بشن. وقتی کاملا سرد شدن اونا رو توی یخچال نگه دارین.

کوکی-پرس

کوکی پرس

منبع: نوین زی

Share the post "کلوچه اسپریتز"

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • E-mail

Related posts:

  1. کلوچه آناناس
  2. کلوچه فرانسوی با گیلاس
  3. کلوچه رزماری
  4. کلوچه کره بادام زمینی
Tweet کلوچه اسپریتز - تصویر 3
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه