پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید و ۲ ساعت کناری قرار دهید تا خشک شود.

مواد لازم برای ترشی پیاز سفید :

پیاز سفید ریز
نمک
فلفل
سیر
نعنا خشک
سرکه سفید

پیاز

طرز تهیه پیاز ترشی سفید:

پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید و ۲ ساعت کناری قرار دهید تا خشک شود.

داخل شیشه ترشی پیازها ، چند حبه سیر ، ۱ فلفل تند و مقدار کمی نعنا خشک بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و در انتها با سرکه سفید پر کنید ، شیشه را به مدت ۱ ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند ( بسته به نرمی ترشی از ۱۰ روز تا ۱ ماه ترشی آماده مصرف است ).

نکته ها : دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی می شود ؛ هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد ، پس از ۱۰ روز می توانید ترشی را در یخچال قرار دهید.

منبع: بیتوته

Share the post " طرز تهیه ترشی پیاز سفید"

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • E-mail

Related posts:

  1. آشپزی – ترشی شور پیاز
  2. آشپزی – ترشی شور پیاز
  3. آشپزی – ترشی شور پیاز
  4. آشپزی – ترشی شور پیاز
Tweet  طرز تهیه ترشی پیاز سفید - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه