حالا سوپ آماده شده را به یک کاسه منتقل کرده و

مواد لازم:

۱ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز خرد شده
۲ حبه سیر (له شده)
۱ عدد گل کلم (خرد شده)
۴ فنجان عصاره مرغ
نمک و فلفل
۱ فنجان شیر
۱ قاشق چایخوری خردل
یک و نیم فنجان پنیر چدار سفید
نان سیر خرد شده برای تزیین (اختیاری)

سوپ

طرز تهیه:

یک قابلمه بزرگ برداشته و روی حرارت متوسط کره و روغن را داخل آن گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و تا زمانی که نرم شوند آنها را تفت دهید (حدود ۵ دقیقه). گل کلم ، عصاره مرغ و مقداری نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهید روی حرارت بالا جوش بیاد. بعد از جوش آمدن حرارت را کاهش داده و بگذارید برای ۲۰ دقیقه آرام بجوشد.

قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید به آرامی خنک شود. بعد سوپ را داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست شود. سوپ را به یک قابلمه تمیز برگردانده و شیر و خردل را به آن اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت متوسط جوش بیاید. بعد پنیر را اضافه کرده و سوپ را هم بزنید تا پنیر ذوب شود (نباید بجوشد). اگر لازم است مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. حالا سوپ آماده شده را به یک کاسه منتقل کرده و اگر دوست داشتید نان سیر را روی آن بریزید.

منبع: نوین زی

Share the post "سوپ گل کلم و پنیر"

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • E-mail

Related posts:

  1. سوپ پنیر
  2. بچه ذرت و پنیر سرخ شده
  3. خوراک بادمجان و پنیر
  4. سوپ گل کلم و پنیر چدار
Tweet سوپ گل کلم و پنیر - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه