فلفل قرمز خرد شده رو برای ۱۵ دقیقه در نصف فنجان آب گرم در یه کاسه خیس کنین. از آب درش نیارین.

سس تند مکزیکی

مواد لازم:
۶ عدد فلفل چیلی تند (خرد شده)
۱ قاشق غذاخوری روغن
نصف فنجان پیاز (خرد شده)
۳ فنجان گوجه فرنگی خرد شده
نصف قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
۲ قاشق چایخوری شکر
نمک به مقدار کافی

طرز تهیه:
فلفل قرمز خرد شده رو برای ۱۵ دقیقه در نصف فنجان آب گرم در یه کاسه خیس کنین. از آب درش نیارین.
یه ماهیتابه برداشته و روغن رو داخلش گرم کنین، پیاز رو اضافه کرده و حرارت رو از زیاد به متوسط تغییر بدین. یه دقیقه پیاز رو تفت بدین.
گوجه و فلفل های خیس خورده (همراه با آبی که داخلش خیس خورد) رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین، شعله رو روی درجه متوسط قرار داده و ۷ دقیقه زمان بدین تا گوجه ها نرم و پخته بشن، در طی این زمان مخلوط رو هم بزنین.
اجازه بدین مخلوط کاملا خنک بشه و بعد در یه مخلوط کن بریزینش تا تبدیل به خمیری صاف بشه. (بدون استفاده از آب)
این خمیر رو داخل یه ماهیتابه ریخته و پونه، شکر و نمک رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنین، شعله رو روی درجه حرارت متوسط گذاشته و چند دقیقه تفت بدین.
بذارین به آرامی خنک بشه و بعد در یخچال نگهش دارین تا بعدا برای هر غذایی که دوست داشتین استفادش کنین.

منبع: نوین زی

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه