داخل نان رو خالی کرده و با سس آغشته اش کنین و روش ترخون یا برگ ریحان بپاشین.

مواد لازم:

یک عدد نان باگت فرانسوی
یک چهارم فنجان سس خردل عسلی
۲ قاشق غذاخوری برگ ریحان تازه یا ۲ قاشق چایخوری ترخون یا برگ ریحان خشک شده
۲ فنجان مرغ خرد شده
۴ اونس پنیر بری
نصف یک سیب سبز (به صورت نازک خرد بشه)

ساندویچ

طرز تهیه:

داخل نان رو خالی کرده و با سس آغشته اش کنین و روش ترخون یا برگ ریحان بپاشین.

بعد یه لایه مرغ، پنیر بری و سیب روش بذارین و ببندینش.

حالا نان رو به چهار قسمت مساوی تقسیم کنین.

منبع: نوین زی

Tweet ساندویچ مرغ مخصوص پیک نیک - تصویر 2
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه