حالا برگ ها را از درازا نصف کرده و بعد خردشان کنید. بروکسل های خرد شده را با آبلیمو هم زده تا به آن آغشته شوند.

مواد لازم:

۴۵۰ گرم کلم بروکسل (برگ های پژمرده را دور بریزید)
۲ قاشق چایخوری عصاره لیمو
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ حبه سیر له شده
۱ قاشق غذاخوری دانه خردل
۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید
۲ قاشق چایخوری خلال پوست لیموترش
نمک و فلفل

سالاد

طرز تهیه:

آب لیمو راداخل یک کاسه بزرگ ریخته و برگ های بروکسل را از هم جدا کرده و داخل کاسه بریزید. توجه داشته باشید که قسمت پایینی بروکسل را دور بریزید.

11

حالا برگ ها را از درازا نصف کرده و بعد خردشان کنید. بروکسل های خرد شده را با آبلیمو هم زده تا به آن آغشته شوند.

روغن زیتون را در یک ماهیتابه گود روی حرارت بالا گرم کنید. بعد بروکسل، سیر و دانه خردل را داخل آن تفت دهید. تا زمانی که کلم به آرامی پژمرده و پخته شود به تفت دادن ادامه دهید (کلم ها نباید سبزی و شکل خود را از دست دهند.) حدود ۳ تا ۴ دقیقه.

21

31

سرکه را داخل ماهیتابه ریخته و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. یک دقیقه دیگر مخلوط را تفت داده و بعد از روی حرارت بر دارید. حالا خلال لیمو را روی آن پاشیده و اگر لازم است نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.

41

فورا سرو کنید.

منبع: نوین زی

Share the post "سالاد کلم بروکسل و لیمو ترش"

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • E-mail

Related posts:

  1. کلم بروکسل و پیاز
  2. وقتی سالاد مثل چلوکباب می شود!
  3. وقتی سالاد مثل چلوکباب می شود!
  4. وقتی سالاد مثل چلوکباب می شود!
Tweet سالاد کلم بروکسل و لیمو ترش - تصویر 6
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه