فر رو با حرارت ۲۰۵ درجه سانتیگراد گرم کنین. پوسته های ذرت یا بلال ها رو کنده و یه قاشق غذاخوری روغن زیتون بهشون بزنین

مواد لازم:

۴ عدد ذرت تازه (یا بلال)
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ فنجان گوجه فرنگی خرد شده
یک چهارم فنجان برگ ریحان تازه
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل
نصف فنجان پیاز خرد شده
۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید

سالاد

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ۲۰۵ درجه سانتیگراد گرم کنین. پوسته های ذرت یا بلال ها رو کنده و یه قاشق غذاخوری روغن زیتون بهشون بزنین. اونا رو در یه ظرف مخصوص فر چیده و برای ۱۸ تا ۲۰ دقیقه داخل فر بذارین تا زمانی که نرم بشن.

وقتی ذرت ها رو از فر درآوردن بذارین خنک بشن تا وقتی بهشون دست میزنین، دستتون نسوزه. حالا دانه های ذرت رو از چوبش جدا کرده و داخل یه کاسه بزرگ بریزین. مواد لازم دیگه رو هم به کاسه سالاد اضافه کرده و خوب مخلوط کنین.

روی سالاد رو پوشونده و تا زمان سرو در یخچال نگه دارین.

منبع: نوین زی

Tweet سالاد ذرت و ریحان - تصویر 2
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه