یک قابلمه برداشته روی حرارت بالا قرار دهید و روغن زیتون را داخل آن گرم کنید.

مواد لازم:

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ حبه سیر (له شده)
۱ دسته برگ چغندر (خوب شسته شود و به تکه های دو سانتی متری خرد شود)
۱ عدد ریشه شقاقل (با استفاده از پوست کن سبزیجات آن را خرد کنید)
نمک
فلفل
مقداری سرکه بالزامیک یا آبلیمو

برگ-چغندر-سوخاری

طرز تهیه:

یک قابلمه برداشته روی حرارت بالا قرار دهید و روغن زیتون را داخل آن گرم کنید. سیر را در روغن برای یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن بپیچد.

برگ چغندر و شقاقل را اضافه کنید. با استفاده از یک انبر این مواد را جابه جا کنید تا به روغن و سیر آغشته شوند. تا زمانی که برگ چغندر شروع به پژمرده شدن کند تکان دادن آنها را ادامه دهید. حالا حرارت را کم کرده و برای دو دقیقه درب قابلمه را بگذارید.

در آخر مقداری سرکه بالزامیک یا آبلیمو روی آن ریخته و سرو کنید.

منبع: نوین زی

Share the post "برگ چغندر سوخاری"

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • E-mail

Related posts:

  1. کلم کالی سوخاری با دانه کاج
  2. گل کلم سوخاری با طعم کاری
  3. سوپ چغندر
  4. گل کلم سوخاری
Tweet برگ چغندر سوخاری - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه