یه ماهیتابه گود برداشته و روغن نباتی رو با حرارت بالا گرم کنین. قارچ و قسمت سفید پیازچه رو برای دو تا سه دقیقه سرخ کنین تا نرم بشن.

اسفناج آسیایی

مواد لازم:
۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۱۵۰ گرم قارچ (قاچ شده)
۲ عدد پیازچه (قطعات سبز و سفید به طور جداگانه خرد شده باشه)
۳۰۰ گرم اسفناج
۱ قاشق غذاخوری سس سویا
۱ قاشق غذاخوری دانه کنجد
۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد
۱ قاشق غذاخوری آبغوره
رشته فرنگی پخته شده (برای سرو)

طرز تهیه:

  • یه ماهیتابه گود برداشته و روغن نباتی رو با حرارت بالا گرم کنین. قارچ و قسمت سفید پیازچه رو برای دو تا سه دقیقه سرخ کنین تا نرم بشن.
  • اسفناج، قسمت سبزرنگ پیازچه، سس سویا، دانه و روغن کنجد رو اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه هم بزنین.
  • تا زمانی که سبزیجات حالت پژمرده به خودشون بگیرن. سپس آبغوره و رشته فرنگی رو اضافه کرده و طبخ بدین.

منبع: نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه