ورقه های گوشت رو به مدت دو دقیقه روی حرارت بالا سرخ کنین و کنار بذارین. (مقدار گوشت به دلخواه خودتون میتونه زیادتر هم بشه)

آبگوشت بیکن و ذرت

مواد لازم: (برای ۴ نفر)
چند ورق نازک گوشت (ترجیحا دو عدد)
۱ عدد پیاز که ریز خرد شده
۱ عدد سیب زمینی بزرگ پوست کنده و خرد شده
نصف فلفل دلمه خرد شده
۱ قاشق غذاخوری روغن
۱ قاشق غذاخوری آرد
۲ فنجان آب مرغ
۱ فنجان دونه های ذرت
۱ فنجان و نصفی شیر

طرز تهیه:
ورقه های گوشت رو به مدت دو دقیقه روی حرارت بالا سرخ کنین و کنار بذارین. (مقدار گوشت به دلخواه خودتون میتونه زیادتر هم بشه)

پیاز، سیب زمینی و فلفل دلمه رو به همراه روغن در یه ظرف مخصوص مایکروفر بریزین و برای ۵ دقیقه با حرارت بالا طبخ بدین تا سبزیجات نرم و پخته بشن.
آرد رو هم زده و برای یک دقیقه در حرارت بالا بپزین. به تدریج آب مرغ رو اضافه کنین و دائم هم بزنین. ذرت رو اضافه کنین و به مدت ۶ دقیقه با حرارت بالا بپزین، در این شش دقیقه دوبار مخلوط رو هم بزنین.

گوشتهای سرخ شده و شیر رو اضافه کرده و ۴ دقیقه حرارت بدین تا داغ بشه. چاشنی که دوست دارین رو اضافه کرده و سرو کنین.

منبع: نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه